MOTOCENTAR - Прв избор за гуми
MK EN
 • 1

  Вид на возило

  Одберете пневматици според видот на возило

 • 2

  Сезона

  Ве молиме извршете го претходниот чекор, за да одберете тука.

  Одберете сезона за пневматиците

 • 3

  Ширина

  Ве молиме извршете го претходниот чекор, за да одберете тука.

  Одберете ширина (cm) на пневматиците

  Ова се ширините кои се достапни за претходно одбраните опции.

 • 4

  Профил

  Ве молиме извршете го претходниот чекор, за да одберете тука.

  Одберете профил (%) на пневматиците

  Ова се профилите кои се достапни за претходно одбраните опции.

 • 5

  Дијаметар

  Ве молиме извршете го претходниот чекор, за да одберете тука.

  Одберете дијаметар (inch) на пневматиците

  Ова се дијаметрите кои се достапни за претходно одбраните опции.

Пребарување на пневматици

ширина/профил/дијаметар
Како да прочитам димензии