MOTOCENTAR - Прв избор за гуми
MK EN
205/55R16H TS 830
205/55/R16
Сезона
205
Ширина
55
Профил
16
Дијаметар
тежински
индекс
H
брзински
индекс

205/55R16H TS 830

Шифра: 11764

Извонредни перформанси на сопирање на ледените и влажни патишта. Подобра тракцијата на снег, голема километражата.

Потрошувачка
Аквапланинг
Звучност