MOTOCENTAR - Прв избор за гуми

За нас

Почетоците на МОТОЦЕНТАР се во знакот на соработката со светски реномираната фирма за протектирање на камионски гуми BANDAG. На ова се надоврзува и застапништвото на светски познатиот систем за репарација и одржување на пневматици TIP TOP, со кој што работиме од самото основање. 

 

За успешна имплементација на овој систем, располагаме со обучен кадар, чија што стручност постојано се надградува преку учество на обуки во републикава и во странство. Во последните неколку години го проширивме опусот на работа и денес покрај репарацијата и сервисирањето на гуми, нашите активности се насочени и кон дистрибуција на сите поважни брендови на пневматици.


Од 2002 година сме ексклузивни застапници на реномираниот пневматик NOKIAN за Македонија. Довербата добиена од овој скандинавски експерт секоја година ја потврдуваме со добивање специјални сертификати и признанија за нашата работа. На ова се надоврзуваат и застапништвата за најреномираните светски брендови пневматици:

 

Адреса:

Кисела Вода
Бул.Србија бр.10 - Скопје (на кружниот тек кај скопска цементарница)
тел.: ++ 389 2 2774 144

Момин Поток
ул.Јадранска Магистрала бр.1 - Скопје
тел.: ++ 389 2 3095 777

Нерези
ул.Војвода Васил Чакаларов бр.2 (спроти Реплек) - Скопје
тел.: ++ 389 2 3080 009

Маџари
ул.1632 бр.10 - Скопје
тел.: ++ 389 2 2550 619

Прилеп
Бул.Александар Македонски бр.580 (на влезот после Lukoil)
тел.: ++ 389 048 404 184

Штип
ул. Индустриска Зона Македонка 65/8 - Штип
тел.: ++ 389 32 304 030

Битола
ул.Краварски пат бб - Битола
тел.: ++ 389 4 7203 991; ++389 7 5407 734;

Куманово
ул.Козјачка бр.38 С.Доброшане - Куманово
тел.: ++ 389 3 1451 047