MOTOCENTAR - Прв избор за гуми

Пневматици

Вистинскиот избор на пневматици за возилата и нивно адекватно оддржување е најважната работа за безбедното возење.

Пневматиците заедно со сопирачките влијаат дирекно врз стабилноста на возилата и бзбедноста на патниците и добрата во нив.


Свесни за сето тоа ние во Мотоцентар секогаш во нашата понуда вклучуваме адекватен избор за возила и стручен совет за нивно оддржување. Доказ за тоа е нашето 20 годишно успешно работење во Македонија.

Адреса:

Кисела Вода
Бул.Србија бр.10 - Скопје (на кружниот тек кај скопска цементарница)
тел.: ++ 389 2 2774 144

Момин Поток
ул.Јадранска Магистрала бр.1 - Скопје
тел.: ++ 389 2 3095 777

Нерези
ул.Војвода Васил Чакаларов бр.2 (спроти Реплек) - Скопје
тел.: ++ 389 2 3080 009

Маџари
ул.1632 бр.10 - Скопје
тел.: ++ 389 2 2550 619

Прилеп
Бул.Александар Македонски бр.580 (на влезот после Lukoil)
тел.: ++ 389 048 404 184

Штип
ул. Индустриска Зона Македонка 65/8 - Штип
тел.: ++ 389 32 304 030

Битола
ул.Краварски пат бб - Битола
тел.: ++ 389 4 7203 991; ++389 7 5407 734;

Куманово
ул.Козјачка бр.38 С.Доброшане - Куманово
тел.: ++ 389 3 1451 047