MOTOCENTAR - Прв избор за гуми

Услуги

Услугите и оддржувањето на пневматиците е исто толку важно колку и адекватниот избор на пневматици.

Ние како специјалисти  во оддржувањето на пневматиците во рамките на нашите сервисно продажни објекти нудиме широк избор на услуги како: монтажа, балансирање, вулканизирање, центрирање преден и заден трап, проверка и промена на делови на подвозје, промена на делови на систем за управување, промена на делови на систем за сопирање, промена на масло, филтри, антифриз, акумулатори, брисачи, сијалички, исправање на бандажи и целосен брз сервис за возилата.

Адреса:

Кисела Вода
Бул.Србија бр.10 - Скопје (на кружниот тек кај скопска цементарница)
тел.: ++ 389 2 2774 144

Момин Поток
ул.Јадранска Магистрала бр.1 - Скопје
тел.: ++ 389 2 3095 777

Нерези
ул.Војвода Васил Чакаларов бр.2 (спроти Реплек) - Скопје
тел.: ++ 389 2 3080 009

Маџари
ул.1632 бр.10 - Скопје
тел.: ++ 389 2 2550 619

Прилеп
Бул.Александар Македонски бр.580 (на влезот после Lukoil)
тел.: ++ 389 048 404 184

Штип
ул. Индустриска Зона Македонка 65/8 - Штип
тел.: ++ 389 32 304 030

Битола
ул.Краварски пат бб - Битола
тел.: ++ 389 4 7203 991; ++389 7 5407 734;

Куманово
ул.Козјачка бр.38 С.Доброшане - Куманово
тел.: ++ 389 3 1451 047