MOTOCENTAR - Прв избор за гуми

Џипови 4x4 - Теренски

 

Мотоцентар како специјалист во продажба на пневматици за 4х4 SUV возила и нивно одржување преставници  сме на следниве реномирани брендови на гуми за SUV возила: Michelin, Continental, Bridgestone, Nokian, Sportiva и General.