MOTOCENTAR - Прв избор за гуми

Филтрирање на приказ:

Возило:

Сезона

Ширина (cm):

Профил (%):

Дијаметар (inch):

Филтрирај приказ

Изберете модел на пневматик

GRABBER AT

Дизајнирана и за најагресивното теренско возење со функција на самочистење како и извонредна off-road тракција, издржливост и импресивни перформанси.

GRABBER AT2

Дизајнирана и за најагресивното теренско возење со функција на самочистење како и извонредна off-road тракција, издржливост и импресивни перформанси.

GRABBER GT

Ново дизанирана гума за моќните 4х4 теренци и SUV возила. Grabber GT не е само добра на изглед туку и идеална за вашето големо возило.

GRABBER HTS

Синергија на удобност, издржливост и перформанси во една гума. Нуди долг живот и издржливост во сите временски услови, на пат или теренско возење.

GRABBER HTS60

Синергија на удобност, издржливост и перформанси во една гума. Нуди долг живот и издржливост во сите временски услови, на пат или теренско возење.

GRABBER TR

Специјалист за нормално и теренско возење за сите сезони и сите временски услови. Одлично одговара Jeep Cherokee, Land Rover Defender и Nissan Navara.