MOTOCENTAR - Прв избор за гуми

Филтрирање на приказ:

Возило:

Сезона

Ширина (cm):

Профил (%):

Дијаметар (inch):

Филтрирај приказ

Изберете модел на пневматик

Citilander

Уживајте во oдлично возење на сите површини како во лето, така и во зима. Надминете ги сите дневни пречки во целосна безбедност.

Dynaxer HP3

Гума наменета за градски возила, седан и возила за превоз на патници - Доверливи во секоја ситуација - Одлични перформанси и безбедност на мокри патишта - Исклучителна трајност на гумите

Dynaxer HP3 SUV

Гума наменета за градски возила, седан и возила за превоз на патници - Доверливи во секоја ситуација - Одлични перформанси и безбедност на мокри патишта - Исклучителна трајност на гумите

Dynaxer HP3 SUV

Гума наменета за градски возила, седан и возила за превоз на патници - Доверливи во секоја ситуација - Одлични перформанси и безбедност на мокри патишта - Исклучителна трајност на гумите

Dynaxer HP4

Новата Kleber Dynaxer HP4 гума обезбедува одлични перформанси цело лето, дури и во најекстремни влажни и суви услови. Направена со новaтa гумена смеса која е препознатлива со повеќе од 100 години на KLEBER технологијата.

Dynaxer HP4

Новата Kleber Dynaxer HP4 гума обезбедува одлични перформанси цело лето, дури и во најекстремни влажни и суви услови. Направена со новaтa гумена смеса која е препознатлива со повеќе од 100 години на KLEBER технологијата.

Dynaxer UHP

Комбинирани гуми за голема брзина и дожд. Заштедете пари благодарение на долговечноста додадена со оптимизирана длабочина на шарата на гумата.

Quadraxer

Kleber Quadraxer ќе биде вашиот најдобар сојузник во текот на сите годишни времиња. Со 3PMSF и M+S ознаките само се докажуваат издржливоста и врвните перформанси на снег. Додека симетричната градба на шарата на гумата ќе ви обезбеди супериорно управување на влажни и суви коловози.

Quadraxer

Kleber Quadraxer ќе биде вашиот најдобар сојузник во текот на сите годишни времиња. Со 3PMSF и M+S ознаките само се докажуваат издржливоста и врвните перформанси на снег. Додека симетричната градба на шарата на гумата ќе ви обезбеди супериорно управување на влажни и суви коловози.

Quadraxer 2

Kleber Quadraxer 2 ќе биде вашиот најдобар сојузник во текот на сите годишни времиња. Со 3PMSF и M+S ознаките само се докажуваат издржливоста и врвните перформанси на снег. Додека симетричната градба на шарата на гумата ќе ви обезбеди супериорно управување на влажни и суви коловози.

Quadraxer 2

Kleber Quadraxer 2 ќе биде вашиот најдобар сојузник во текот на сите годишни времиња. Со 3PMSF и M+S ознаките само се докажуваат издржливоста и врвните перформанси на снег. Додека симетричната градба на шарата на гумата ќе ви обезбеди супериорно управување на влажни и суви коловози.

Quadraxer 2

Kleber Quadraxer 2 ќе биде вашиот најдобар сојузник во текот на сите годишни времиња. Со 3PMSF и M+S ознаките само се докажуваат издржливоста и врвните перформанси на снег. Додека симетричната градба на шарата на гумата ќе ви обезбеди супериорно управување на влажни и суви коловози.

Quadraxer 2 SUV

Kleber Quadraxer 2 SUV ќе биде вашиот најдобар сојузник во текот на сите годишни времиња. Со 3PMSF и M+S ознаките само се докажуваат издржливоста и врвните перформанси на снег. Додека симетричната градба на шарата на гумата ќе ви обезбеди супериорно управување на влажни и суви коловози.

Transpro

Безбедност и сигурност во зима, од почеток до крај. Безбедно патување без оглед на временските услови. Висока густина на жлебови за подобар зафат во снегот. Широк жлебови за подобра дисперзија на вода и на растопен снегот.

Viaxer

Гума наменета за градски возила - За секојдневна безбедност - ефикасно кочење на суво и на мокро - Патување со поголема удобност секој ден

Krisalp HP3

Kleber Dynaxer HP3 гума обезбедува одлични перформанси цело лето, дури и во најекстремни влажни и суви услови. Направена со новaтa гумена смеса која е препознатлива со повеќе од 100 години на KLEBER технологијата.

Krisalp HP2

Безгрижни во зимата. Подобро сопирање и држење на патот на ледени површини. Одржува голема стабилност и одлична се управува возилото на снег и мраз.

Transalp 2

Безбедност и сигурност во зима, од почеток до крај. Безбедно патување без оглед на временските услови. Висока густина на жлебови за подобар зафат во снегот. Широк жлебови за подобра дисперзија на вода и на растопен снегот.

Krisalp HP3 SUV

Kleber Dynaxer HP3 гума обезбедува одлични перформанси цело лето, дури и во најекстремни влажни и суви услови. Направена со новaтa гумена смеса која е препознатлива со повеќе од 100 години на KLEBER технологијата.