MOTOCENTAR - Прв избор за гуми

Филтрирање на приказ:

Возило:

Сезона

Ширина (cm):

Профил (%):

Дијаметар (inch):

Филтрирај приказ

Изберете модел на пневматик

GAMMA B2

Kormoran Gamma B2 е дизајниран за автомобили наменети за поголеми брзини, до 240 км / ч. Во зависност од големината на гумата има едно или две централни ребра кои обезбедуваат стабилност на возилото. При возење со голема брзина и прецизно управување. Моделот е со насока на ротација и широк канал обезбедува добар одвод на водата, а заоблени раменици на гумата ги апсорбираат нерамнините на патот при висока брзина.

IMPULSER B

Направени совршено да одговараат на вашиот автомобил овие гуми ги препорачуваме на сите возачи кои пред се сакаат удобност и квалитет во возењето, по многу поволна цена.

IMPULSER B2

Направени совршено да одговараат на вашиот автомобил овие гуми ги препорачуваме на сите возачи кои пред се сакаат удобност и квалитет во возењето, по многу поволна цена.

IMPULSER B3

Направени совршено да одговараат на вашиот автомобил овие гуми ги препорачуваме на сите возачи кои пред се сакаат удобност и квалитет во возењето, по многу поволна цена.

RUNPRO B

Летните гуми Kormoran Run Pro B обезбедуваат добра контрола и максимална безбедност. Ако сеуште не знаете што да очекувате од гумата, а барате добра цена, која одговора точно на квалитетот и можностите на гумата. Оваа гума е точно производ во економска класа. Ако ја изберете оваа гума, која е со насочена шара, можете да очекувате одлична тракција и однесување. На прво место - евтини. На второ место - тестирани во многу ситуации.

RUNPRO B2

Летните гуми Kormoran Run Pro B обезбедуваат добра контрола и максимална безбедност. Ако сеуште не знаете што да очекувате од гумата, а барате добра цена, која одговора точно на квалитетот и можностите на гумата. Оваа гума е точно производ во економска класа. Ако ја изберете оваа гума, која е со насочена шара, можете да очекувате одлична тракција и однесување. На прво место - евтини. На второ место - тестирани во многу ситуации.

RUNPRO B3

Летните гуми Kormoran Run Pro B обезбедуваат добра контрола и максимална безбедност. Ако сеуште не знаете што да очекувате од гумата, а барате добра цена, која одговора точно на квалитетот и можностите на гумата. Оваа гума е точно производ во економска класа. Ако ја изберете оваа гума, која е со насочена шара, можете да очекувате одлична тракција и однесување. На прво место - евтини. На второ место - тестирани во многу ситуации.