MOTOCENTAR - Прв избор за гуми

Филтрирање на приказ:

Возило:

Сезона

Ширина (cm):

Профил (%):

Дијаметар (inch):

Филтрирај приказ

Изберете модел на пневматик

CARRIER

Подобрување на километражата од 30% благодарение на целосна промена на геометријата на профилот, подобрување од 10% при ракување и сопирање на влажни услови на патот, поголема удобност и помал отпор.

CARRIER WINTER

Подобрување на километражата од 30% благодарение на целосна промена на геометријата на профилот, подобрување од 10% при ракување и сопирање на влажни услови на патот, поголема удобност и помал отпор.

CHRONO 2

Подобрување на километражата од 30% благодарение на целосна промена на геометријата на профилот, подобрување од 10% при ракување и сопирање на влажни услови на патот, поголема удобност и помал отпор.

CinturatoP1Verde

Гуми за градски автомобили. Добра контрола во суви и влажни услови на возење. Намален отпор на тркалање особено во урбани ситуации.

P ZERO

Оргинална опрема за повеќето моќни возила со високи перформанси. Референтна точка за ултра сегмент на високи преформанси, се карактеризира со асиметрична уникатна шара.

P ZERO

Оргинална опрема за повеќето моќни возила со високи перформанси. Референтна точка за ултра сегмент на високи преформанси, се карактеризира со асиметрична уникатна шара.

P ZERO NERO GT

Подобрена километражa. Одлично ракување во влажни и суви услови на пат. Вискоки перформанси и наменети за најпребирливите возачи на спортски автомобили.

P4 Cinturato

Совршен избор за возачите на мали и средни автомобили со перформанси за градско возење.

P7 Cinturato

Гуми со високи перформанси наменети за автомобили од средна до висока класа. Совршена комбинација и низок отпор на тркалање и акустичен комфорт. Подобрена километража и брзо сопирање.

SCORPION ICE

Одлична тракција и кочење на снежните површини. Висока стабилност во странична поддршка. Произведена од специјални материјали кои се користат за постигнување одлични перформанси и стабилно возење на влажни и лизгави коловози.

SCORPION ICE&SNOW

Резултат на развој со престиж и врвен ОЕМ. Таа е посветена на гумата до премиум возила high-end. Најдобрите зимски перформанси во сите зимски услови.

SCORPION VERDE

Резултат на развој со престиж и врвен ОЕМ. Таа е посветена на гумата до премиум возила high-end. Најдобрите зимски перформанси во сите зимски услови.

SCORPION VERDE

Резултат на развој со престиж и врвен ОЕМ. Таа е посветена на гумата до премиум возила high-end. Најдобрите зимски перформанси во сите зимски услови.

SCORPION VERDE ALL SEASON

Идеален избор за сите Crossovers и спортски автомобили,направена за сите возачи кој бараат висока километража и off-road перформанси, удобноста и сигурноста на сите патни површини и во сите услови.

SCORPION VERDE ALL SEASON

Идеален избор за сите Crossovers и спортски автомобили,направена за сите возачи кој бараат висока километража и off-road перформанси, удобноста и сигурноста на сите патни површини и во сите услови.

SCORPION WINTER

Резултат на развој со престиж и врвен ОЕМ. Таа е посветена на гумата до премиум возила high-end. Најдобрите зимски перформанси во сите зимски услови.

SNOWCONTROL SERIE III

Одлична тракција и кочење на снежните површини. Висока стабилност во странична поддршка. Произведена од специјални материјали кои се користат за постигнување одлични перформанси и стабилно возење на влажни и лизгави коловози.

SOTTOZERO SERIE II

Асиметрични шеми на шарите е поделена во две одделни елементи: внатрешната површина исфрла водата ефикасно додека надворешната површина обезбедува високи нивоа на контрола врз снегот со своите поригидни и распоредени блокови. Се карактеризира со низок отпор на тркалање, зимската гума SOTTOZERO ™ Серија II, исто така, обезбедува ниско ниво на бучност, подобрување на комфорот во кабината.

SOTTOZERO SERIE II

Асиметрични шеми на шарите е поделена во две одделни елементи: внатрешната површина исфрла водата ефикасно додека надворешната површина обезбедува високи нивоа на контрола врз снегот со своите поригидни и распоредени блокови. Се карактеризира со низок отпор на тркалање, зимската гума SOTTOZERO ™ Серија II, исто така, обезбедува ниско ниво на бучност, подобрување на комфорот во кабината.

WINTER SOTTOZERO 3

Асиметрични шеми на шарите е поделена во две одделни елементи: внатрешната површина исфрла водата ефикасно додека надворешната површина обезбедува високи нивоа на контрола врз снегот со своите поригидни и распоредени блокови. Се карактеризира со низок отпор на тркалање, зимската гума SOTTOZERO ™ Серија II, исто така, обезбедува ниско ниво на бучност, подобрување на комфорот во кабината.

WINTER SOTTOZERO 3

Асиметрични шеми на шарите е поделена во две одделни елементи: внатрешната површина исфрла водата ефикасно додека надворешната површина обезбедува високи нивоа на контрола врз снегот со своите поригидни и распоредени блокови. Се карактеризира со низок отпор на тркалање, зимската гума SOTTOZERO ™ Серија II, исто така, обезбедува ниско ниво на бучност, подобрување на комфорот во кабината.

Cinturato all season+