MOTOCENTAR - Прв избор за гуми

Филтрирање на приказ:

Возило:

Сезона

Ширина (cm):

Профил (%):

Дијаметар (inch):

Филтрирај приказ

Изберете модел на пневматик

Carrier

Подобрување на километражата од 30% благодарение на целосна промена на геометријата на профилот, подобрување од 10% при ракување и сопирање на влажни услови на патот, поголема удобност и помал отпор.

Cinturato All Season

Cinturato ™ All Season Plus е еволуцијата на сегашната Cinturato ™ All Season: подобрени перформанси за возачите кои живеат во урбаните области кои бараат иновативни и алтернативни решенија за мобилност. Новиот состав на шарите ги подобруваат перформансите и во зимски и летни услови, со посебен фокус на снег и влажно, гарантирајќи побезбедено возење и управување.

Nero

Подобрена километражa. Одлично ракување во влажни и суви услови на пат. Вискоки перформанси и наменети за најпребирливите возачи на спортски автомобили.

Nero GT

Подобрена километражa. Одлично ракување во влажни и суви услови на пат. Вискоки перформанси и наменети за најпребирливите возачи на спортски автомобили.

P Zero

Оргинална опрема за повеќето моќни возила со високи перформанси. Референтна точка за ултра сегмент на високи преформанси, се карактеризира со асиметрична уникатна шара.

P Zero

Оргинална опрема за повеќето моќни возила со високи перформанси. Референтна точка за ултра сегмент на високи преформанси, се карактеризира со асиметрична уникатна шара.

P1cint(*)

Гуми за градски автомобили. Добра контрола во суви и влажни услови на возење. Намален отпор на тркалање особено во урбани ситуации.

P1cintVerde

Гуми за градски автомобили. Добра контрола во суви и влажни услови на возење. Намален отпор на тркалање особено во урбани ситуации.

P7 Blue

Гуми со високи перформанси наменети за автомобили од средна до висока класа. Совршена комбинација и низок отпор на тркалање и акустичен комфорт. Подобрена километража и брзо сопирање.

P7 Cinturato

Гуми со високи перформанси наменети за автомобили од средна до висока класа. Совршена комбинација и низок отпор на тркалање и акустичен комфорт. Подобрена километража и брзо сопирање.

P7 Cinturato

Гуми со високи перформанси наменети за автомобили од средна до висока класа. Совршена комбинација и низок отпор на тркалање и акустичен комфорт. Подобрена километража и брзо сопирање.

P-Zero

Оргинална опрема за повеќето моќни возила со високи перформанси. Референтна точка за ултра сегмент на високи преформанси, се карактеризира со асиметрична уникатна шара.

Rosso

Идеална за спортски перформанси. Прецизно управување е одговор на суви и влажни патишта. Идеален избор за перформаси и комфорт за средни и високи класи на возила.

S - Verde

Резултат на развој со престиж и врвен ОЕМ. Таа е посветена на гумата до премиум возила high-end. Најдобрите зимски перформанси во сите зимски услови.

S - Verde AS

Идеален избор за сите Crossovers и спортски автомобили,направена за сите возачи кој бараат висока километража и off-road перформанси, удобноста и сигурноста на сите патни површини и во сите услови.

S - Verde AS

Идеален избор за сите Crossovers и спортски автомобили,направена за сите возачи кој бараат висока километража и off-road перформанси, удобноста и сигурноста на сите патни површини и во сите услови.

S - Zero

Одлична тракција и кочење на снежните површини. Висока стабилност во странична поддршка. Произведена од специјални материјали кои се користат за постигнување одлични перформанси и стабилно возење на влажни и лизгави коловози.

W190c3

Одлична тракција и кочење на снежните површини. Висока стабилност во странична поддршка. Произведена од специјални материјали кои се користат за постигнување одлични перформанси и стабилно возење на влажни и лизгави коловози.

WTcint

Одлична тракција и кочење на снежните површини. Висока стабилност во странична поддршка. Произведена од специјални материјали кои се користат за постигнување одлични перформанси и стабилно возење на влажни и лизгави коловози.

WCARRI

Подобрување на километражата од 30% благодарение на целосна промена на геометријата на профилот, подобрување од 10% при ракување и сопирање на влажни услови на патот, поголема удобност и помал отпор.

WSZer3

Асиметрични шеми на шарите е поделена во две одделни елементи: внатрешната површина исфрла водата ефикасно додека надворешната површина обезбедува високи нивоа на контрола врз снегот со своите поригидни и распоредени блокови. Се карактеризира со низок отпор на тркалање, зимската гума SOTTOZERO ™ Серија II, исто така, обезбедува ниско ниво на бучност, подобрување на комфорот во кабината.

WSZer3

Асиметрични шеми на шарите е поделена во две одделни елементи: внатрешната површина исфрла водата ефикасно додека надворешната површина обезбедува високи нивоа на контрола врз снегот со своите поригидни и распоредени блокови. Се карактеризира со низок отпор на тркалање, зимската гума SOTTOZERO ™ Серија II, исто така, обезбедува ниско ниво на бучност, подобрување на комфорот во кабината.

W210s2

Асиметрични шеми на шарите е поделена во две одделни елементи: внатрешната површина исфрла водата ефикасно додека надворешната површина обезбедува високи нивоа на контрола врз снегот со своите поригидни и распоредени блокови. Се карактеризира со низок отпор на тркалање, зимската гума SOTTOZERO ™ Серија II, исто така, обезбедува ниско ниво на бучност, подобрување на комфорот во кабината.

S-WNT

Резултат на развој со престиж и врвен ОЕМ. Таа е посветена на гумата до премиум возила high-end. Најдобрите зимски перформанси во сите зимски услови.

S-WNT

Резултат на развој со престиж и врвен ОЕМ. Таа е посветена на гумата до премиум возила high-end. Најдобрите зимски перформанси во сите зимски услови.

W240s2

Асиметрични шеми на шарите е поделена во две одделни елементи: внатрешната површина исфрла водата ефикасно додека надворешната површина обезбедува високи нивоа на контрола врз снегот со своите поригидни и распоредени блокови. Се карактеризира со низок отпор на тркалање, зимската гума SOTTOZERO ™ Серија II, исто така, обезбедува ниско ниво на бучност, подобрување на комфорот во кабината.

W240SZ

Асиметрични шеми на шарите е поделена во две одделни елементи: внатрешната површина исфрла водата ефикасно додека надворешната површина обезбедува високи нивоа на контрола врз снегот со своите поригидни и распоредени блокови. Се карактеризира со низок отпор на тркалање, зимската гума SOTTOZERO ™ Серија II, исто така, обезбедува ниско ниво на бучност, подобрување на комфорот во кабината.

W270s2

Асиметрични шеми на шарите е поделена во две одделни елементи: внатрешната површина исфрла водата ефикасно додека надворешната површина обезбедува високи нивоа на контрола врз снегот со своите поригидни и распоредени блокови. Се карактеризира со низок отпор на тркалање, зимската гума SOTTOZERO ™ Серија II, исто така, обезбедува ниско ниво на бучност, подобрување на комфорот во кабината.