MOTOCENTAR - Прв избор за гуми

Филтрирање на приказ:

Возило:

Сезона

Ширина (cm):

Профил (%):

Дијаметар (inch):

Филтрирај приказ

Изберете модел на пневматик

CinturatoP1Verde

Гуми за градски автомобили. Добра контрола во суви и влажни услови на возење. Намален отпор на тркалање особено во урбани ситуации.

P ZERO

Оргинална опрема за повеќето моќни возила со високи перформанси. Референтна точка за ултра сегмент на високи преформанси, се карактеризира со асиметрична уникатна шара.

P ZERO NERO GT

Подобрена километражa. Одлично ракување во влажни и суви услови на пат. Вискоки перформанси и наменети за најпребирливите возачи на спортски автомобили.

P ZERO ROSSO

Идеална за спортски перформанси. Прецизно управување е одговор на суви и влажни патишта. Идеален избор за перформаси и комфорт за средни и високи класи на возила.

P4 Cinturato

P6 Cinturato

Гуми со високи перформанси наменети за автомобили од средна до висока класа. Совршена комбинација и низок отпор на тркалање и акустичен комфорт. Подобрена километража и брзо сопирање.

P7

Гуми со високи перформанси наменети за автомобили од средна до висока класа. Совршена комбинација и низок отпор на тркалање и акустичен комфорт. Подобрена километража и брзо сопирање.

P7 Cinturato

Гуми со високи перформанси наменети за автомобили од средна до висока класа. Совршена комбинација и низок отпор на тркалање и акустичен комфорт. Подобрена километража и брзо сопирање.

P7 Cinturato Blue

Гуми со високи перформанси наменети за автомобили од средна до висока класа. Совршена комбинација и низок отпор на тркалање и акустичен комфорт. Подобрена километража и брзо сопирање.

NEW P ZERO

Оргинална опрема за повеќето моќни возила со високи перформанси. Референтна точка за ултра сегмент на високи преформанси, се карактеризира со асиметрична уникатна шара.

SCORPION VERDE

Резултат на развој со престиж и врвен ОЕМ. Таа е посветена на гумата до премиум возила high-end. Најдобрите зимски перформанси во сите зимски услови.