MOTOCENTAR - Прв избор за гуми

Филтрирање на приказ:

Возило:

Сезона

Ширина (cm):

Профил (%):

Дијаметар (inch):

Филтрирај приказ

Изберете модел на пневматик

DAVANTI DX240

Економична гума за патнички возила со мала потрошувачка на гориво. DX240 обезбедува стабилно возење во услови на влажно и суво како и високи ниво на контрола при возење во права линија и влечење во свиоци.

DAVANTI DX240

Економична гума за патнички возила со мала потрошувачка на гориво. DX240 обезбедува стабилно возење во услови на влажно и суво како и високи ниво на контрола при возење во права линија и влечење во свиоци.

DAVANTI DX390

Извонредна гума за економично и удобно возење. DX390 е гума со високи перформанси за помали патнички возила, a истовремено е и добитник на престижниот печат за одобрување TÜV SÜD.

DAVANTI DX390

Извонредна гума за економично и удобно возење. DX390 е гума со високи перформанси за помали патнички возила, a истовремено е и добитник на престижниот печат за одобрување TÜV SÜD.

DAVANTI DX640

DX640 има извонреден рејтинг за влажната контрола и ниски бучава, редовно победувајќи други брендови во тестовите за гуми. Се карактеризира со оптимална заштита од аквапланинг преку четирите надолжни жлебови и динамичните блокови на шарите за супериорно намалување на шумот.

DAVANTI DX640

DX640 има извонреден рејтинг за влажната контрола и ниски бучава, редовно победувајќи други брендови во тестовите за гуми. Се карактеризира со оптимална заштита од аквапланинг преку четирите надолжни жлебови и динамичните блокови на шарите за супериорно намалување на шумот.

DAVANTI DX740

Оптимизирана SUV гума за ефикасно, глатко и удобно возење. DX740 нуди оптимална рамнотежа на влажни и суви патишта и е беспрекорно тивка возење.

DAVANTI DX740

Оптимизирана SUV гума за ефикасно, глатко и удобно возење. DX740 нуди оптимална рамнотежа на влажни и суви патишта и е беспрекорно тивка возење.

Wintoura

Wintoura е новиот зимски модел со високи перформанси, кој обезбедува безбедност, удобност и ефикасност во потрошувачката на горивото. Двата широки кружни канали, заедно со страничните канали, помагаат во разградувањето на водата и зголемувањето на отпорноста на аквапланинг. Едностраните рабови на блокот на шарите ја намалуваат бучавоста на патот.

Wintoura SUV

Wintoura SUV е новиот зимски модел со високи перформанси, кој обезбедува безбедност, удобност и ефикасност во потрошувачката на горивото. Двата широки кружни канали, заедно со страничните канали, помагаат во разградувањето на водата и зголемувањето на отпорноста на аквапланинг. Едностраните рабови на блокот на шарите ја намалуваат бучавоста на патот.

Wintoura+

Wintoura + е UHP асиметрична шема на шара, оптимизирана за безбедност, перформанси и удобно возење. Со три главни неодредени кружни жлебови за ефикасна дисперзија на водата. Специјално дизајнираните тридимензионални дифузни и странични жлебови преку внатрешната гумена зона овозможуваат зголемена влечна сила и одлични перформанси при сопирање во сите зимски услови.

WintouraVan

Wintoura Van е новиот зимски модел со високи перформанси, кој обезбедува безбедност, удобност и ефикасност во потрошувачката на горивото. Двата широки кружни канали, заедно со страничните канали, помагаат во разградувањето на водата и зголемувањето на отпорноста на аквапланинг. Едностраните рабови на блокот на шарите ја намалуваат бучавоста на патот.