MOTOCENTAR - Прв избор за гуми

Филтрирање на приказ:

Возило:

Сезона

Ширина (cm):

Профил (%):

Дијаметар (inch):

Филтрирај приказ

Изберете модел на пневматик

D110

Гума наменета за возила од компактна класа со големи безбедносни резерви која што нуди одличен баланс измеѓу цена и перформанси.

D320EVO

Истражете го потенцијалот на високите перформанси на автомобилот со сите новитети. Нуди одлични перформанси на забрзување и кочење во влажни и суви услови, D320 EVO нуди прецизност во ракување во широк спектар на ситуации. Со својот нерамен, робустен изглед, може да смета на Дејтонот со возбудливо искуство при возење кое секогаш се случува. Успешно ракување при влажни временски услови. Одлична за управување и маневрирање. Добро сопирање и забрзување.

TOURING

Безбедна, урамнотежена и со голема носивост , компактна за средно големи возила и семејни автомобили. Одлично балансирано возење, со добри карактеристики за сопирање и управување. Одлична потпора во влажни услови во текот на целиот живот на гумата.