MOTOCENTAR - Прв избор за гуми

Филтрирање на приказ:

Возило:

Сезона

Ширина (cm):

Профил (%):

Дијаметар (inch):

Филтрирај приказ

Изберете модел на пневматик

Agilis

Новата MICHELIN Agilis комби гума е уште повеќе економична, посигурна и поробусна. Новата гума нуди 30% повеќе километража, и 2% помалку трошење на горивото. И по 9.000 поминати километри MICHELIN Agilis сопира 3 метри пократко на влажно.

Agilis +

Новата MICHELIN Agilis комби гума е уште повеќе економична, посигурна и поробусна. Новата гума нуди 30% повеќе километража, и 2% помалку трошење на горивото. И по 9.000 поминати километри MICHELIN Agilis сопира 3 метри пократко на влажно.

Agilis 51

MICHELIN Agilis 51 За професионална употреба, новата MICHELIN Agilis 61/81 комби гума е уште повеќе економична, посигурна и поробусна. Новата гума нуди 30% повеќе километража, и 2% помалку трошење на горивото. И по 9000 милји поминати новата MICHELIN AGilis сопира 3 метри пократко на влажно од неговите претходници.

Agilis Camping

Новата MICHELIN Agilis Camping комби гума е уште повеќе економична, посигурна и поробусна. Новата гума нуди 30% повеќе километража, и 2% помалку трошење на горивото. И по 9.000 поминати километри MICHELIN Agilis сопира 3 метри пократко на влажно.

Crossclimate

Oсвен што ги има предностите на летните гуми во услови на запирање на влажно, суво, издржливост и заштеда на гориво, истовремено ги има и предностите зимските гуми. Воедно, ова е првата гума за сите сезони со 3PMSF (three-peak-mountain with snowflake) сертификатот за издржливост во најекстремните зимски услови.

Crossclimate

Oсвен што ги има предностите на летните гуми во услови на запирање на влажно, суво, издржливост и заштеда на гориво, истовремено ги има и предностите зимските гуми. Воедно, ова е првата гума за сите сезони со 3PMSF (three-peak-mountain with snowflake) сертификатот за издржливост во најекстремните зимски услови.

Crossclimate +

Oсвен што ги има предностите на летните гуми во услови на запирање на влажно, суво, издржливост и заштеда на гориво, истовремено ги има и предностите зимските гуми. Воедно, ова е првата гума за сите сезони со 3PMSF (three-peak-mountain with snowflake) сертификатот за издржливост во најекстремните зимски услови.

Crossclimate +

Oсвен што ги има предностите на летните гуми во услови на запирање на влажно, суво, издржливост и заштеда на гориво, истовремено ги има и предностите зимските гуми. Воедно, ова е првата гума за сите сезони со 3PMSF (three-peak-mountain with snowflake) сертификатот за издржливост во најекстремните зимски услови.

Crossclimate SUV

Oсвен што ги има предностите на летните гуми во услови на запирање на влажно, суво, издржливост и заштеда на гориво, истовремено ги има и предностите зимските гуми. Воедно, ова е првата гума за сите сезони со 3PMSF (three-peak-mountain with snowflake) сертификатот за издржливост во најекстремните зимски услови.

Energy E3B

Со оваа 4та генерација на гуми со намалена потрошувачка на гориво, можете да заштедите многу. Со MICHELIN Energy Saver ќе бидете задоволни од долгиот век на гумата по што и гумите на Michelin се препознатливи. Вашата сигурност е приоритет за оваа гума. На влажен коловоз растојанието при кочење се намалува за 3 метри.

Energy Saver

Со оваа 4та генерација на гуми со намалена потрошувачка на гориво, можете да заштедите многу. Со MICHELIN Energy Saver ќе бидете задоволни од долгиот век на гумата по што и гумите на Michelin се препознатливи. Вашата сигурност е приоритет за оваа гума. На влажен коловоз растојанието при кочење се намалува за 3 метри.

Energy Saver +

Со оваа 4та генерација на гуми со намалена потрошувачка на гориво, можете да заштедите многу. Со MICHELIN Energy Saver ќе бидете задоволни од долгиот век на гумата по што и гумите на Michelin се препознатливи. Вашата сигурност е приоритет за оваа гума. На влажен коловоз растојанието при кочење се намалува за 3 метри.

Latitude Cross

Повеќе наменска 4x4 гума со влечна сила како на асфалт така и на земјени патишта и сето тоа со одлична помината километража и комфор при возењето.

Latitude Sport

Специјално дизајнирани гуми за возила со високи перформанси за SUV и теренски возила, овозможуваат одлично управување при спортско возење, а најчесто се и оригинална почетна опрема на врвни теренски возила како Audi Q7 и Porsche Cayenne.

Latitude Sport 3

Специјално дизајнирани гуми за возила со високи перформанси за SUV и теренски возила, овозможуваат одлично управување при спортско возење, а најчесто се и оригинална почетна опрема на врвни теренски возила како Audi Q7 и Porsche Cayenne.

Latitude Sport 3

Специјално дизајнирани гуми за возила со високи перформанси за SUV и теренски возила, овозможуваат одлично управување при спортско возење, а најчесто се и оригинална почетна опрема на врвни теренски возила како Audi Q7 и Porsche Cayenne.

Latitude Tour

MICHELIN Latitude Tour HP е новата 4х4 гума која нуди максимален комфорт и има подолг животен век. Максимален конфорт при возење – 5% помалку бучавост и вибрации од претходниците MICHELIN Latitude Tour HP трае 25% подолго од било која друга Европска гума

Pilot Primacy

Името на оваа гума само ги рефлектира нејзините квалитети. MICHELIN Pilot Primacy ја зголемува безбедноста во три различни области: извонредност при сопирање на сува површина, извонредност при сопирање на влажна површина и одлични перформанси при вртење на влажни површини. Како и сите останати MICHELIN гуми, Pilot Primacy се одликува долготрајност истовремено намалувајќи ја потрошувачката на гориво - најчесто до 70 литри во текот на целиот живот век на гумата.

Pilot Sport 2

Создадени да бидат оригинална опрема на возила со високи перформанси како Mercedes E63 AMG и Audi A5. Овозможува долга километража во подолг временски период и намалена потрошувачка. Изборот на најдобрите производители на спортски автомобили.

Pilot Sport 3

Создадени да бидат оригинална опрема на возила со високи перформанси како Mercedes E63 AMG и Audi A5. Овозможува долга километража во подолг временски период и намалена потрошувачка. Изборот на најдобрите производители на спортски автомобили.

Pilot Sport 4

Подгответе се за вистинско возачко доживување. Возете со задоволство и безбедност со гумите кои инстинктивно одговараат на вашите одлуки на патот. Создадени да бидат оригинална опрема на возила со високи перформанси како Mercedes E63 AMG и Audi A5. Овозможува долга километража во подолг временски период и намалена потрошувачка. Изборот на најдобрите производители на спортски автомобили.

Pilot Sport 4 SUV

Подгответе се за вистинско возачко доживување. Возете со задоволство и безбедност со гумите кои инстинктивно одговараат на вашите одлуки на патот. Создадени да бидат оригинална опрема на возила со високи перформанси како Mercedes E63 AMG и Audi A5. Овозможува долга километража во подолг временски период и намалена потрошувачка. Изборот на најдобрите производители на спортски автомобили.

Pilot Sport 4S

Подгответе се за вистинско возачко доживување. Возете со задоволство и безбедност со гумите кои инстинктивно одговараат на вашите одлуки на патот. Создадени да бидат оригинална опрема на возила со високи перформанси како Mercedes E63 AMG и Audi A5. Овозможува долга километража во подолг временски период и намалена потрошувачка. Изборот на најдобрите производители на спортски автомобили.

Pilot Sport 4S

Подгответе се за вистинско возачко доживување. Возете со задоволство и безбедност со гумите кои инстинктивно одговараат на вашите одлуки на патот. Создадени да бидат оригинална опрема на возила со високи перформанси како Mercedes E63 AMG и Audi A5. Овозможува долга километража во подолг временски период и намалена потрошувачка. Изборот на најдобрите производители на спортски автомобили.

Pilot Sport Cup 2

Создадени да бидат оригинална опрема на возила со високи перформанси како Mercedes E63 AMG и Audi A5. Овозможува долга километража во подолг временски период и намалена потрошувачка. Изборот на најдобрите производители на спортски автомобили.

Pilot Super Sport

Создадени да бидат оригинална опрема на возила со високи перформанси како Mercedes E63 AMG и Audi A5. Овозможува долга километража во подолг временски период и намалена потрошувачка. Изборот на најдобрите производители на спортски автомобили.

Primacy 3

Името на оваа гума само ги рефлектира нејзините квалитети. MICHELIN Primacy 3 ја зголемува безбедноста во три различни области: извонредност при сопирање на сува површина, извонредност при сопирање на влажна површина и одлични перформанси при вртење на влажни површини. Како и сите останати MICHELIN гуми, Primacy 3 се одликува долготрајност истовремено намалувајќи ја потрошувачката на гориво - најчесто до 70 литри во текот на целиот живот век на гумата.

Primacy 3

Името на оваа гума само ги рефлектира нејзините квалитети. MICHELIN Primacy 3 ја зголемува безбедноста во три различни области: извонредност при сопирање на сува површина, извонредност при сопирање на влажна површина и одлични перформанси при вртење на влажни површини. Како и сите останати MICHELIN гуми, Primacy 3 се одликува долготрајност истовремено намалувајќи ја потрошувачката на гориво - најчесто до 70 литри во текот на целиот живот век на гумата.

Primacy 4

Името на оваа гума само ги рефлектира нејзините квалитети. MICHELIN Primacy 3 ја зголемува безбедноста во три различни области: извонредност при сопирање на сува површина, извонредност при сопирање на влажна површина и одлични перформанси при вртење на влажни површини. Како и сите останати MICHELIN гуми, Primacy 3 се одликува долготрајност истовремено намалувајќи ја потрошувачката на гориво - најчесто до 70 литри во текот на целиот живот век на гумата.

Primacy 4

Името на оваа гума само ги рефлектира нејзините квалитети. MICHELIN Primacy 3 ја зголемува безбедноста во три различни области: извонредност при сопирање на сува површина, извонредност при сопирање на влажна површина и одлични перформанси при вртење на влажни површини. Како и сите останати MICHELIN гуми, Primacy 3 се одликува долготрајност истовремено намалувајќи ја потрошувачката на гориво - најчесто до 70 литри во текот на целиот живот век на гумата.

Primacy HP

Името на оваа гума само ги рефлектира нејзините квалитети. MICHELIN Primacy 3 ја зголемува безбедноста во три различни области: извонредност при сопирање на сува површина, извонредност при сопирање на влажна површина и одлични перформанси при вртење на влажни површини. Како и сите останати MICHELIN гуми, Primacy 3 се одликува долготрајност истовремено намалувајќи ја потрошувачката на гориво - најчесто до 70 литри во текот на целиот живот век на гумата.

XZL

#N/A

Alpin A3

Ви овозможува за 11% подобри перформанси споредено со првата генерација на Alpin. Со иновативниот дизајн на страничните ѕидови и ексклузивен нов дизајн на канали, Alpin A3 е најдобрата зимска гума која што можете да ја имате. Гумите на Michelin се веќе препознатливи од другите брендови во однос на километража и контрола.

Alpin A4

Ви овозможува за 11% подобри перформанси споредено со првата генерација на Alpin. Со иновативниот дизајн на страничните ѕидови и ексклузивен нов дизајн на канали, Alpin A4 е најдобрата зимска гума која што можете да ја имате. Гумите на Michelin се веќе препознатливи од другите брендови во однос на километража и контрола.

Alpin 5

Ви овозможува за 11% подобри перформанси споредено со првата генерација на Alpin. Со иновативниот дизајн на страничните ѕидови и ексклузивен нов дизајн на канали, Alpin A3 е најдобрата зимска гума која што можете да ја имате. Гумите на Michelin се веќе препознатливи од другите брендови во однос на километража и контрола.

Alpin 5

Ви овозможува за 11% подобри перформанси споредено со првата генерација на Alpin. Со иновативниот дизајн на страничните ѕидови и ексклузивен нов дизајн на канали, Alpin A3 е најдобрата зимска гума која што можете да ја имате. Гумите на Michelin се веќе препознатливи од другите брендови во однос на километража и контрола.

Agilis Alpin

Michelin Agilis Alpin е гума за професионалци која што овозможува подобрен перформанс на сите зимски услови, како и поголема економичност. Предности на производот: •Поголема безбедност и мобилност •Подолга километража •Поголема цврстина.

Alpin 6

Oткријте ја новата зимска гума Аlpin 6 за најекстремните зимски услови (со сертификација 3PMSF). Благодарение на врвните MICHELIN EVERGRIP TECHNOLOGIES, оваа гума обезбедува високо ниво на безбедност и контрола на снежните патишта за време на целиот животен век. MICHELIN Alpin 6 е бр. 1 за кочење, забрзување и влечење на снег!

Latitude Alpin

Michelin Latitude Alpin e вистинската зимска гума која ви овозможува одлична безбедност и исклучителна километража. Предности на производот се одлично сопирање, врвна тракција на снег и долг животен век.

Pilot Alpin PA4

Michelin Pilot Alpin е зимска гума специјално дизајнирана и препорачана за најмоќните автомобили. Предности на производот: Michelin Pilot Alpin е сертифициран за BMW M3, Mercedes E-Class, CLS, Mercedes C63 AMG, Class E AMG и SL AMG, Porsche Panamera и Porsche Carrera 997 FL.

Pilot Alpin PA4

Michelin Pilot Alpin е зимска гума специјално дизајнирана и препорачана за најмоќните автомобили. Предности на производот: Michelin Pilot Alpin е сертифициран за BMW M3, Mercedes E-Class, CLS, Mercedes C63 AMG, Class E AMG и SL AMG, Porsche Panamera и Porsche Carrera 997 FL.

Latitude Alpin LA2

Вистинската зимска гума која ви овозможува одлична безбедност и исклучителна километража. Предности на производот се одлично сопирање, врвна тракција на снег и долг животен век.

Latitude Alpin LA2

Вистинската зимска гума која ви овозможува одлична безбедност и исклучителна километража. Предности на производот се одлично сопирање, врвна тракција на снег и долг животен век.

Pilot Alpin 5

Безбедност и мобилност за SUV возила во зима, без оглед на сериозноста

Pilot Alpin 5

Безбедност и мобилност за SUV возила во зима, без оглед на сериозноста

Pilot Alpin 5 SUV

Безбедност и мобилност за SUV возила во зима, без оглед на сериозноста