MOTOCENTAR - Прв избор за гуми

Филтрирање на приказ:

Возило:

Сезона

Ширина (cm):

Профил (%):

Дијаметар (inch):

Филтрирај приказ

Изберете модел на пневматик

LATITUDE CROSS

Повеќе наменска 4x4 гума со влечна сила како на асфалт така и на земјени патишта и сето тоа со одлична помината километража и комфор при возењето.

LATITUDE DIAMARIS

Вистинската зимска гума која ви овозможува одлична безбедност и исклучителна километража. Предности на производот се одлично сопирање, врвна тракција на снег и долг животен век.

LATITUDE SPORT

Специјално дизајнирани гуми за возила со високи перформанси за SUV и теренски возила, овозможуваат одлично управување при спортско возење, а најчесто се и оригинална почетна опрема на врвни теренски возила како Audi Q7 и Porsche Cayenne.

LATITUDE SPORT 3

Специјално дизајнирани гуми за возила со високи перформанси за SUV и теренски возила, овозможуваат одлично управување при спортско возење, а најчесто се и оригинална почетна опрема на врвни теренски возила како Audi Q7 и Porsche Cayenne.

LATITUDE TOUR HP

MICHELIN Latitude Tour HP е новата 4х4 гума која нуди максимален комфорт и има подолг животен век. Максимален конфорт при возење – 5% помалку бучавост и вибрации од претходниците MICHELIN Latitude Tour HP трае 25% подолго од било која друга Европска гума

PRIMACY 3

Името на оваа гума само ги рефлектира нејзините квалитети. MICHELIN Primacy 3 ја зголемува безбедноста во три различни области: извонредност при сопирање на сува површина, извонредност при сопирање на влажна површина и одлични перформанси при вртење на влажни површини. Како и сите останати MICHELIN гуми, Primacy 3 се одликува долготрајност истовремено намалувајќи ја потрошувачката на гориво - најчесто до 70 литри во текот на целиот живот век на гумата.