MOTOCENTAR - Прв избор за гуми

Филтрирање на приказ:

Возило:

Сезона

Ширина (cm):

Профил (%):

Дијаметар (inch):

Филтрирај приказ

Изберете модел на пневматик

B250

Добар баланс за удобност и подобрени перформанси. Стабилна и тивка гума, често одбрана како стартна опрема кај многу производители на возила.

B280

Добар баланс за удобност и подобрени перформанси. Стабилна и тивка гума, често одбрана како стартна опрема кај многу производители на возила.

D-SPORT

Blizzak оваа зима воведе нови стандарди балгодарение на новиот спектар на гуми наменети за СУВ возила. Спојувајќи ги најновите достигнувања во однос на материјали и напредната технологија применета во изработка на шарите.

EP001S

Дури и најдолгите патувања се сега лесни благодарение на совршениот баланс помеѓу висок перформанс, стабилност и комплетно уживање во везењето. Цврстата градба и напредната технологија применета при креирање на шарата, овозможуваат исклучителна стабилност и прецизно управување, пружајќи безбедност дури и при најтешките услови.

EP150

Дури и најдолгите патувања се сега лесни благодарение на совршениот баланс помеѓу висок перформанс, стабилност и комплетно уживање во везењето. Цврстата градба и напредната технологија применета при креирање на шарата, овозможуваат исклучителна стабилност и прецизно управување, пружајќи безбедност дури и при најтешките услови.

ER300

Дури и најдолгите патувања се сега лесни благодарение на совршениот баланс помеѓу висок перформанс, стабилност и комплетно уживање во везењето. Цврстата градба и напредната технологија применета при креирање на шарата, овозможуваат исклучителна стабилност и прецизно управување, пружајќи безбедност дури и при најтешките услови.

POTENZA S001

Оваа гума е дел од опремата на најдобрите светски спортски автомобили како Ferrari Enzo, уште од самото производство. Совршена гума за возачи кои што очекуваат високи перформанси од своите спортски автомобили. Препорачано за: BMW 1-series, 5-series and 6-series, Ferrari 360 Modena, 550/575M and 612 Scaglietti, Maserati Quattroporte, Mercedes-Benz A-class, C-class, E-class and S-class, Opel/Vauxhall Astra, Porsche 911 and Boxster, Seat Altea, Skoda Octavia, VW Golf V.

RE002

Оваа гума е дел од опремата на најдобрите светски спортски автомобили како Ferrari Enzo, уште од самото производство. Совршена гума за возачи кои што очекуваат високи перформанси од своите спортски автомобили. Препорачано за: BMW 1-series, 5-series and 6-series, Ferrari 360 Modena, 550/575M and 612 Scaglietti, Maserati Quattroporte, Mercedes-Benz A-class, C-class, E-class and S-class, Opel/Vauxhall Astra, Porsche 911 and Boxster, Seat Altea, Skoda Octavia, VW Golf V.

RE050A

Оваа гума е дел од опремата на најдобрите светски спортски автомобили како Ferrari Enzo, уште од самото производство. Совршена гума за возачи кои што очекуваат високи перформанси од своите спортски автомобили. Препорачано за: BMW 1-series, 5-series and 6-series, Ferrari 360 Modena, 550/575M and 612 Scaglietti, Maserati Quattroporte, Mercedes-Benz A-class, C-class, E-class and S-class, Opel/Vauxhall Astra, Porsche 911 and Boxster, Seat Altea, Skoda Octavia, VW Golf V.

TURANZA T001

Напреден дизајн и нова смеса на газниот слој, широки бразди за исфрлање на водата овозможува максимална сигурност во влажни услови. Ивичните блокови со голема бочна и надолжна цврстина за максимална моќ на кочење и одлични управувачки перформанси. 2% пократок пат на кочење во влажни услови и поголем отпор на аквапланинг. За 1 dB намалена бучност. NanoPro-Tech™ смеса за подобрен баланс помеѓу отпорот на тркалање и возење во влажни услови. 19% намален отпор при тркалање придонесува до заштеда во потрошувачката на гориво за 2,3%. Животниот век на гумата продолжен за 15%.

T001 EVO

DRIVEGUARD