MOTOCENTAR - Прв избор за гуми

Филтрирање на приказ:

Возило:

Сезона

Ширина (cm):

Профил (%):

Дијаметар (inch):

Филтрирај приказ

Изберете модел на пневматик

cLine Cargo

Издржливи и стабилни летни гуми за најразлични временски услови. Цврста и издржлива структура, одлични перформанси при возење, прецизно управување дури и при голем товар.

cLine Van

Создадена за возила кои што транспортираат помал товар и патници. Асиметрични шари кои што го подобруваат комфортот при возење и овозможуваат прецизно управување. Ефективна превенција од аквапланинг, отпорност на абење и долготрајни карактеристики со намалена бучност.

Hakka C VAN

Nokian Hakka C Van е создадена за возила кои што транспортираат помал товар и патници. Асиметрични шари кои што го подобруваат комфортот при возење и овозможуваат прецизно управување. Ефективна превенција од аквапланинг, отпорност на абење и долготрајни карактеристики со намалена бучност.

Hakkapeliitta C3

Заборавете на временската прогноза: сигурен контакт со влажни, суви и снежни патишта, ефективно спречување на аквапланинг, лесно тркалање, заштита на животната средина и помала потрошувачка на гориво.

Hakkapeliitta C3

Заборавете на временската прогноза: сигурен контакт со влажни, суви и снежни патишта, ефективно спречување на аквапланинг, лесно тркалање, заштита на животната средина и помала потрошувачка на гориво.

Hakkapeliitta CR3

Удобно возење за секоја зима, особено за нордиската. Одлична гума како за градско возење така и за теренско возење во сулови на снег, мраз или лизгави патишта. Издржлива и истрајна во секакви ситуации, заштедува на потрошувачката на горивото и ја заштитува природата.

HT SUV

Удобност,високи перформанси и економичност. Арамидни странични делови за секакви услови на патот. Голема безбедност на влажни патишта.

iLine

Летна гума специјално диазјнирана за Централно Европските лета, особено компатибилна за возачите кои сакаат удобно возење во било какви временски услови. Лесното движење и намаленото триење ги прават издржливи како и економични во потрошувачката на горивото.

Line

Nokian Line е премиум летна гума дизајнирана за да одговара за патничките автомобили. Врвни перформанси за влажни патишта и променливо летно врме, нудејќи најдобар можен контакт и прецизно возење кои се чувствува дури и при високи брзини и екстремно влажни патишта.

Line

Nokian Line е премиум летна гума дизајнирана за да одговара за патничките автомобили. Врвни перформанси за влажни патишта и променливо летно врме, нудејќи најдобар можен контакт и прецизно возење кои се чувствува дури и при високи брзини и екстремно влажни патишта.

Line SUV

Удобност,високи перформанси и економичност. Арамидни странични делови за секакви услови на патот. Голема безбедност на влажни патишта.

Rotiiva AT

Новата Nokian Rotiiva AT наменета за секаков терен одлично функционира на патот и надвор од него. Оваа цврста, специјална гума гарантира оптимален перформанс без да ја загрози безбедноста и комфорот на патниците. Основни карактеристики: Стабилна гума со високи перформанси на асфалтиран и не асфалтиран пат; Агресивна шара која што гарантира исклучително ракување; Цврста структура и надворешен слој отпорен на исеченици.

Rotiiva AT

Новата Nokian Rotiiva AT наменета за секаков терен одлично функционира на патот и надвор од него. Оваа цврста, специјална гума гарантира оптимален перформанс без да ја загрози безбедноста и комфорот на патниците. Основни карактеристики: Стабилна гума со високи перформанси на асфалтиран и не асфалтиран пат; Агресивна шара која што гарантира исклучително ракување; Цврста структура и надворешен слој отпорен на исеченици.

Rotiiva AT+

Новата Nokian Rotiiva AT наменета за секаков терен одлично функционира на патот и надвор од него. Оваа цврста, специјална гума гарантира оптимален перформанс без да ја загрози безбедноста и комфорот на патниците. Основни карактеристики: Стабилна гума со високи перформанси на асфалтиран и не асфалтиран пат; Агресивна шара која што гарантира исклучително ракување; Цврста структура и надворешен слој отпорен на исеченици.

WR A3

Заборавете на временската прогноза. Апсолутен контакт со патот и одлично управување при зимски услови, стабилна и лесна контрола при високи брзини, лесно тркалање, заштита на животната средина и помала потрошувачка на гориво.

WR C VAN

Одлична гума за Централно Европската зима. Стабилно управување на секаква површина Одличен контакт со влажна површина. Nokian WR C е погодна за лесни комбиња и слични возила. Карактеристиките што ги поседува при возење се одлични дури и за големи брзини и тежок товар.

WR C3

Заборавете на временската прогноза: сигурен контакт со влажни, суви и снежни патишта, ефективно спречување на аквапланинг, лесно тркалање, заштита на животната средина и помала потрошувачка на гориво.

WR D3

Заборавете на временската прогноза: сигурен контакт со влажни, суви и снежни патишта, ефективно спречување на аквапланинг, лесно тркалање, заштита на животната средина и помала потрошувачка на гориво.

WR D4

Заборавете на временската прогноза: сигурен контакт со влажни, суви и снежни патишта, ефективно спречување на аквапланинг, лесно тркалање, заштита на животната средина и помала потрошувачка на гориво.

WR SUV 3

Заборавете на временската прогноза: сигурен контакт со влажни, суви и снежни патишта, ефективно спречување на аквапланинг, лесно тркалање, заштита на животната средина и помала потрошувачка на гориво.

WR SUV 3

Заборавете на временската прогноза: сигурен контакт со влажни, суви и снежни патишта, ефективно спречување на аквапланинг, лесно тркалање, заштита на животната средина и помала потрошувачка на гориво.

Z SUV

Удобност,високи перформанси и економичност. Арамидни странични делови за секакви услови на патот. Голема безбедност на влажни патишта.

zLine

Nokian zline - врвни перфоманси во екстремни услови. - Комбинира исклучителни перформанси во влажни услови со прецизна контрола на возилото при совладување свиоци и кочење при голема брзина. Бројните технички иновации како Cool Zone концептот овозможуваат постојани перформанси дури и при големи темературни и временски промени. Последниот член на фамилијата на летни гуми Nokian е побезбеден и потраен отколку било кога, а воедно ги задржува еколошките критериуми по кои сме познати.

zLine

Nokian zline - врвни перфоманси во екстремни услови. - Комбинира исклучителни перформанси во влажни услови со прецизна контрола на возилото при совладување свиоци и кочење при голема брзина. Бројните технички иновации како Cool Zone концептот овозможуваат постојани перформанси дури и при големи темературни и временски промени. Последниот член на фамилијата на летни гуми Nokian е побезбеден и потраен отколку било кога, а воедно ги задржува еколошките критериуми по кои сме познати.

zLine SUV

Nokian zline - врвни перфоманси во екстремни услови. - Комбинира исклучителни перформанси во влажни услови со прецизна контрола на возилото при совладување свиоци и кочење при голема брзина. Бројните технички иновации како Cool Zone концептот овозможуваат постојани перформанси дури и при големи темературни и временски промени. Последниот член на фамилијата на летни гуми Nokian е побезбеден и потраен отколку било кога, а воедно ги задржува еколошките критериуми по кои сме познати.