MOTOCENTAR - Прв избор за гуми

Филтрирање на приказ:

Возило:

Сезона

Ширина (cm):

Профил (%):

Дијаметар (inch):

Филтрирај приказ

Изберете модел на пневматик

Hakkapeliitta C3

Заборавете на временската прогноза: сигурен контакт со влажни, суви и снежни патишта, ефективно спречување на аквапланинг, лесно тркалање, заштита на животната средина и помала потрошувачка на гориво.

Hakkapeliitta CR3

Удобно возење за секоја зима, особено за нордиската. Одлична гума како за градско возење така и за теренско возење во сулови на снег, мраз или лизгави патишта. Издржлива и истрајна во секакви ситуации, заштедува на потрошувачката на горивото и ја заштитува природата.

WR C VAN

Одлична гума за Централно Европската зима. Стабилно управување на секаква површина Одличен контакт со влажна површина. Nokian WR C е погодна за лесни комбиња и слични возила. Карактеристиките што ги поседува при возење се одлични дури и за големи брзини и тежок товар.

WR C3

Заборавете на временската прогноза: сигурен контакт со влажни, суви и снежни патишта, ефективно спречување на аквапланинг, лесно тркалање, заштита на животната средина и помала потрошувачка на гориво.