MOTOCENTAR - Прв избор за гуми


Bridgestone LM001 Понуда на неделата!

до 11.11.2017


Blizzak LM001 донесува нови иновации во технологијата на шарите и материјали, давајќи ви доверба и прецизност што ви треба за да се соочите со непредвидливи услови.

СОПИРАЊЕ И УПРАВУВАЊЕ НА СНЕГ

3D апликација со нова шара на дизајн за рамнотежа и стабилност, без да се намали флексибилноста. Високите волуменски бразди создаваат голема сила за извонредно влечење на површини покриени со снег.

УПРАВУВАЊЕ, СТАБИЛНОСТ И КОНТРОЛА НА ВЛАЖНО

Заоблените аголни крстосници го подобруваат протокот на вода и растопениот снег. Конусните рабови ги отстрануваат од површината, зголемувајќи го контактот и контролата на патот уште повеќе.

ОДЛИЧНА ИЗДРЖЛИВОСТ И ТРАЕН ПЕРФОРМАНС

Полимерите на NanoPro технологијата обезбедуваат оптимална дистрибуција на силициум диоксид, што резултира со флексибилно соединение. Исто така при студени временски услови, одржуваат најдобар стисок и контакт со патот во текот нагли промени на температурите.

Побарајте Понуда