MOTOCENTAR - Прв избор за гуми


Pirelli Понуда на неделата! Winter SnowControl 3 и SottoZero 2

до 18.11.2017


Искористи 30% попуст на премиум зимска италијанска гума.

WINTER SNOWCONTROL™ SERIE 3

Одлично влечење и кочење на снежните површини. Висока стабилност во латералниот стисок. Со употребата на иновативни соединенија, се постигнаа одлични перформанси во управувањето на влажни и снежни патишта.

Освен тоа, иновативното основно соединение и геометријата на гумата го подобруваат управувањето и стабилноста на возилото, како на влажни така и на суви услови на патот.

WINTER SOTTOZERO™ SERIE 3

Идеален избор за спортски автомобили и луксузни возила, со балансирани перформанси и истовремено почитувајќи ја животната средина. Асиметричната шема на шарите е поделена на два различни елементи. Внатрешната површина исфрла вода ефикасно додека надворешната површина, со своите крути и распоредени блокови обезбедува високо ниво на зафат на снег. Се карактеризира со рекорден број на хомологии, со што овој производ е изборот на повеќето премиум италијански автомобили како стартна зимски опрема.

Побарајте Понуда