MOTOCENTAR - Прв избор за гуми

Motocentar Plus картичка и каталог

Мотоцентар купи пневматици и добиј подароци! Со секоја фискална сметка за услуга направена во еден од четирите сервисно продажни салони на Мотоцентар добивате вредни подароци и поволности од нас.

Мотоцентар Плус клуб картичката е достапна за сите и носи поени со кои може од нашиот каталог да одберете вреден подарок. Поените важат во неограничен период .Картичката е бесплатна!

Дојдете во продажно-сервисната мрежа на Мотоцентар и станете член на нашето големо семејство. Ја наградуваме вашата лојалност ! 

 

На следниот линк е
каталогот со подароци:

Отвори Каталог