Подготви се за зимската сезона навреме!

Побрзај до крајот на октомври и добиј 15% cashback

Само овој октомври, од 15-31.10.2020, со секоја фискална сметка за направена сервисна услуга за пневматици добивате 15% cashback на вашата Мотоцентар Плус Картичка за лојални клиенти. Понудата важи за сервисните услуги:

 1. Промена на гуми
 2. Балансирање на гуми
 3. Чување на гуми (хотел за гуми)

Побрзајте и посетете ја најголемата продажно-сервисна мрежа на Мотоцентар во градовите Скопје, Битола, Прилеп, Куманово и Штип. Избегнете гужви пред почетокот на зимската сезона и грижете се за вашето здравје.

  Одберете датум

  Одберете локација:

  Внесете регистрација на возилото

  Дали гумите се оставени на чување во Мотоцентар?

  Внесете име и презиме