Време е за нови гуми!
Купувајте без камата и скриени трошоци

Во ова непредвидливо време на предизвици, во соработка со Стопанска Банка АД Скопјe и НЛБ Банка АД Скопје, на нашите купувачи овозможуваме плаќање на 6 месечни рати без камата и без скриени трошоци.

Единствено, се што треба е да посетите некој од нашите продажно-сервисни центри во Скопје, Битола, Прилеп, Куманово или Штип со вашата кредитна картичка и да одберете гуми, фелни или некои од нашите сервисни услуги за вашето возило.

*понудата важи до 27.04 – 27.07.2020 за купување со било кои од кредитните картички издадени од Стопанска Банка АД Скопје и НЛБ Банка АД Скопје.

Доколку сте заинтересирани за било кој од производите и услугите кои ги нудиме, како и нивната цена и достапност, потполнете ја формата за барање на понуда и ние ќе ви ја испратиме најкасно во рок од 24 часа.

Контакт информациите од нашите салони ќе ги најдете на следниот линк.

Мотоцентар – Прв избор за гуми

  Тип на Возило

  Сезона

  Одберете Ширина

  Одберете Профил

  Одберете Дијаметар

  Внесете име

  Внесете презиме

  Внесете телефон

  Внесете email