Ние го правиме индивидуалното движење побезбедно, поудобно и долготрајно. Благодарение на нашите капацитети, производи и услуги, Ние, заедно со нашите клиенти, ја подобруваме сигурноста, удобноста и забавата при возењето. Со нашите производи, технологија и процеси ние придонесуваме до поголема долјотрајност во индивидуалното движење.Резултатите се наша пасиа.Изнаоѓање тренди иновации, производи со високи перформанси, квалитет без компромис, и извонредни услуги за нашите клиенти е она што не мотивира на сите бизнис полиња. А комбинирањето на технолошки, еколошки, економски и лични аспекти е она што го прави Continental различен од другите.

Прикажани 1–32 од 227 резултати

Отвори ги сите филтри

175/65R14 82T CEC5

175/65R14 82T EcoContact 6

175/65R14 82T TS860

165/70R14 81T EcoContact 6

185/60R14 82H CEC 6

185/60R14 82H EcoContact 6

195/65R15 91T TS860

195/65R15 91T EcoContact 6

195/65R15 91H PremiumContact 6

185/65R15 88T TS860

175/70R13 82T ContiWinterContact TS780

185/65R15 88T EcoContact 6

185/60R15 84T TS860

165/65R15 81T TS860

145/65R15 72T EcoContact 6

185/60R15 84H CEC 5 AO

205/55R16 91V PremiumContact 6

185/60R15 84H EcoContact 6

195/70R15 C VANCOWINTER

145/65R15 72T TS760

205/55R16 91T TS860

205/55R16 91H TS860 WinterContact

195/80R15 96H 4X4 Contact

205/60R16 92H TS850 P

195/55R16 87T EcoContact 6

225/45R17 91V PremiumContact 6

195/55R16 87H TS 860

215/65R16 98H CEC 5

225/45R17 91Y PremiumContact 6

195/75R16C 107/105R VANCOWINTER 2

185/55R16 87T TS860 XL

195/75R16C 107/105R VanContactWinter 8PR