Прочитај повеќе
Новости

Мотоцентар ексклузивен партнер со германскиот бренд за мотороно масло “ROWE”

Скопје, 29.03.2023 година - Денес, компанијата “Мотоцентар“ го презентираше новото стратешко партнерство со компанијата “ROWE“. Германскиот производител на премиум моторни масла, лубриканти за авто-мото индустријата и авто козметика, склучи со “Мотоцентар“ ексклузивно партнерство за дистрибуција на продуктното портфолио во...

Резервирај

Прочитај повеќе
Новости

Continental го претстави најновиот летен пневматик “PremiumContact™ 7″

Овој најнов пневматик со високи технолошки перформанси, соодветни и за електрични возила, е веќе достапен во сервисно-продажната мрежа на “Мотоцентар“ во нашата држава   Скопје, 05.04.2023 година -  Денес, компанијата “Мотоцентар“ го претстави новото летно продуктно портфолио на познатиот производител на...

Резервирај

Прочитај повеќе
Новости

F1 шампионот Nico Rosberg станува бренд амбасадор на Continental

Две важни имиња од автомобилизмот го започнуваат своето партнерство – Ф1 шампионот од 2016 станува Бренд Амбасадор за производителот на пневматици Continental!   Информацијата пристигнува директно од Continental, односно од Philipp von Hirschheydt кој е на чело на Continental Replacement Tires...

Резервирај