Одберете го најдоброто за вашето возило

Oдберете премиум брз сервис за вашето возило со високо-квалитетните масла на SHELL во индивидуални пакувања и по најдостапни цени. Нашиот брз сервис е прилагоден според вашиот вид на возило и вклучува: гратис промена на маслото, специјален подарок од Мотоцентар и +10% Cashback на Мотоцентар Плус картичката за лојалност

Shell HX6 SAE 10W-40

Идеален за мали и средни патнички возила.

Maslo-Zolto.fw-min

Shell HX8 SAE 5W-40

Идеален за возила со високи перформанси и 4×4 SUV.

Maslo-sivo.fw-min-339x447

Резервирајте термин за промена на масло – брзо и лесно

    Одберете датум

    Одберете локација:

    Внесете регистрација на возилото

    Дали гумите се оставени на чување во Мотоцентар?

    Внесете име и презиме