Контактирајте нé!

Потполнете ја формата и ќе ви одговориме во најскоро време


Наjголемата продажно-сервисна мрежа на Мотоцентар

7 високо-опремени центри во Скопје, Битола, Прилеп, Куманово и Штип

Мотоцентар Кисела Вода, Скопје (Дирекција)

Бул. Србија бр.10 – Скопје (на кружниот тек кај Скопска Цементарница)
Понеделник до петок од 08:00 – 19:00
Сабота од 08:00 – 16:00

тел.: ++ 389 2 2774 144

Мотоцентар Момин Поток, Скопје

ул.Јадранска Магистрала бр.1 – Скопје
Понеделник до петок од 08:00 – 19:00
Сабота од 08:00 – 16:00

тел.: ++ 389 2 3095 777
факс: ++ 389 2 3095 779

Мотоцентар Маџари, Скопје

ул.1632 бр.10 – Скопје
Понеделник до петок од 08:00 – 16:00
Сабота од 08:00 – 16:00

тел.: ++ 389 2 2550 619

Мотоцентар Нерези, Скопје

ул.Војвода Васил Чакаларов бр.2 (спроти Реплек) – Скопје
Понеделник до петок од 08:00 – 18:00
Сабота од 08:00 – 16:00

тел.: ++ 389 2 3080 009

Мотоцентар Прилеп

Бул.Александар Македонски бр.580 (на влезот после Lukoil)
Понеделник до петок од 08:00 – 18:00
Сабота од 08:00 – 16:00

тел.: ++ 389 048 404 184

Мотоцентар Битола

ул.Краварски пат бб – Битола
Понеделник до петок од 08:00 – 18:00
Сабота од 08:00 – 16:00

тел.: ++ 389 4 7203 991; 070 409 722

Мотоцентар Куманово

ул.Козјачка бр.38 С.Доброшане – Куманово
Понеделник до петок од 08:00 – 18:00
Сабота од 08:00 – 16:00

тел.: ++ 389 3 1451 047

Мотоцентар Штип

ул. Индустриска Зона Македонка 65/8 – Штип
Понеделник до петок од 08:00 – 18:00
Сабота од 08:00 – 16:00

тел.: ++ 389 32 304 030