Само во Мотоцентар

Одбери МICHELIN и Добиј Специјален Сет на Подароци

Eксклузивна акција со гумите на MICHELIN каде за купени четири летни гуми во периодот од 15 март до 15 април 2021, добивате СЕЦИЈАЛЕН СЕТ ПОДАРОЦИ од Michelin и тоа:

Подарок за купени гуми до 16″
3D освежувач + средство за чистење пластика

Подарок за купени гуми oд 17″
3D освежувач + средство за чистење пластика + средство за одржување гуми

Побрзајте и посетете ја најголемата продажно-сервисна мрежа на Мотоцентар во градовите Скопје, Битола, Прилеп, Куманово и Штип. Избегнете гужви, закажете термин онлајн и грижете се за вашето здравје.

Сакате да дознаете цени на гуми за вашата димензија?

Побарај Понуда за Гуми

  Тип на Возило

  Сезона

  Одберете Ширина

  Одберете Профил

  Одберете Дијаметар

  Внесете име

  Внесете презиме

  Внесете телефон

  Внесете email