Новости

Moтоцентар Cashback – новости во програмата за лојални купувачи

Почитувани купувачи на Мотоцентар,

Со ова Соопштение би сакале да Ве известиме за новините кои Мотоцентар ги
воведува за Вас, нашите лојални купувачи.

Како што веќе сте запознаени, Мотоцентар издава МОТОЦЕНТАР ПЛУС Клуб Картичка
на која се генерираат поени врз основа на извршени продажби на стоки и услуги кои ги
нудиме.

Со собраните поени можевте да изберете една од многуте награди кои нашата
компанија ги нудеше за Вас.

Почнувајќи од 01.10.2019 година добиените поени за извршените продажби на стоки и
услуги кои ги нуди нашата компанија добиваат номинална вредност во денари, и истите ќе
можат да се користат при следната продажба на стоки и услуги кои ги нудиме за Вас.

За сите купувачи кои ќе имаат поени на МОТОЦЕНТАР ПЛУС Клуб Картичката од
стекнати заклучно до 01.07.2019 година, даваме можност, најдоцна до 30.09.2019 година да
избер некој од подароците со кои располагаме или да остават поените да добијат номинална
вредност во денари, со право на користење од 01.09.2019 г.

Во меѓувреме, ЕКСЛУЗИВНО, за потрошувачите иматели на картичката ќе се собираат
поени и од купувањата во периодот 1 јули-30 септември, за користење според новата
Програма.

За повеќе информации, прочитајте ја МОТОЦЕНТАР ПЛУС ПРОГРАМА ЗА ЛОЈАЛНОСТ –
Правила и услови на следниот линк.

Ви благодариме на довербата и се надеваме на долгогодишна соработка!
Ваш Мотоцентар.