Подготви го возилото за лето навреме

Oсвежете го и дезинфицирајте го клима уредот на вашиот автомобил со новиот пакет за освежување од 1.290 ден. кој вклучува:
Проверка на состојбата не фреонот, полнење клима уред со фреон и антибактериска дезинфекција на клима уред со Sonax средство.
Искористете ја едниствената понуда и уживајте во возењето.

Резервирај термин за проверка на клима уред – брзо и лесно

    Одберете датум

    Одберете локација:

    Внесете регистрација на возилото

    Дали гумите се оставени на чување во Мотоцентар?

    Внесете име и презиме