Избери услуга

Ве молиме изберете услуга за која сакате да резервирате термин

Избери услуга

Ве молиме изберете услуга за која сакате да резервирате термин

Избери локација

Ве молиме изберете локација каде сакате да се изврши услугата

Внеси информации

Ве молиме внесете ваши контактни информации за да може да ви испратиме потврда на терминот

Избери Дата и Време

Избери дата и време за услугата

Потврдете ги податоците

Проверете ги внесените информации и кликнте на ПРАТИ ако се во ред

Потврда

Вашиот термин е успешно резервиран. ве молиме да ја зачувате оваа потврда.
Ви треба помош?
Побарајте не на: + 389 2 2774 144

Избери услуга

Избери услуга
Избери локација
Внеси информации
Избери Дата и Време
Потврдете ги податоците
Потврда за резервиран термин

Select Service Duration

You need to select service duration, the price of your service will depend on duration.
Промена на гуми резервирајте термин за промена на гуми на вашето возило во еден од нашите салони
Брз сервис (промена на моторно масло)

Резиме

Услуга
Времетраење
Локација
Датум
Време
Клиент
Total Price