СТАБИЛНОСТ И УДОБНОСТ ЗА ОПУШТЕНО ВОЗЕЊЕ

Proxes Comfort е создадена за да обезбеди врвно ниво на стабилност и удобност за опуштено и пријатно секојдневно возење.

Новото соединение на шарите и внатрешната структура на Proxes Comfort и даваат на гумата подобрена стабилност при голема брзина заедно со безбедното управување и одличното сопирање. Динамички подобрувања во перформансите на гумата, комбинирани со тивко, удобно возење со новата Proxes Comfort.

КАРАКТЕРИСТИ И ПРИДОБИВКИ

 1. Стабилост на голема брзина
 2. Врвно запирање и управување на суви и влажни коловози
 3. Aсиметричен дизајн на шарата
 4. Ново соединение кое обезбедува добри перформанси на сопирање
 5. Новиот профил и модел ја подобруваат стабилноста при ракување
 6. Обезбедува цврст зафат и стабилност на свиоците

*Горенаведената етикета го покажува целиот спектар на вредности за овој производ. За специфични вредности според големината, побарајте на официјалната страна од производителот.

ДЕЛ ОД ПОНУДАТА

Побарај понуда од нашиот тим за продажба

  Тип на Возило

  Сезона

  Одберете Ширина

  Одберете Профил

  Одберете Дијаметар

  Внесете име

  Внесете презиме

  Внесете телефон

  Внесете email