ЗИМАТА Е ПОД КОНТРОЛА Oдберете премиум гуми со вклучена помош на пат

Oдберете зимски гуми со максимум перформанси

Од 1ви ноември, 2020 со секој купен сет од четири (4) зимски гуми на брендот Continental добивате подарок брендиран ранец.

*понудата важи за зимските гуми за секој тип на возило, а количините од подарокот се ограничени.

Побарајте понуда за гумите на Continental

  Тип на Возило

  Сезона

  Одберете Ширина

  Одберете Профил

  Одберете Дијаметар

  Внесете име

  Внесете презиме

  Внесете телефон

  Внесете email