Побарај понуда на Japan Racing фелни со цени

  Внесете марка, модел и година на производство

  Одберете Дијаметар

  Внесете email

  Внесете име и презиме

  Внесете телефон

   

   За прв пат на нашиот пазар и само во салоните на Мотоцентар

  Лесни и напредни фелни за да ги задоволат највисоките барања на нашите клиенти поврзани со перформансите.

  Дел од понудата на најпродаваните модели на фелни

  Модел JR42

  Модел JR37

  Модел JR11

  Модел JR-SL01