Кисела Вода

Бул.Србија бр.10 – Скопје
(на кружниот тек кај скопска цементарница)
тел.: ++ 389 2 2774 144

Работно време:
Понеделник до петок од 08:00 – 19:00
Сабота од 08:00 – 16:00

Момин Поток

ул.Јадранска Магистрала бр.1 – Скопје
тел.: ++ 389 2 3095 777
факс: ++ 389 2 3095 779

Работно време:
Понеделник до петок од 08:00 – 19:00
Сабота од 08:00 – 16:00

Motocentar Gallery, East Gate Mall, Скопје

Ул. Беласица Бр. 2 – East Gate Mall, Скопје
Понеделник до петок од 8:00 – 18:00
Сабота од 8:00 – 16:00
Недела неработен ден

тел.: ++ 389 2 3174 795, 071 222 048

email: gjurisa.mrsik@motocentar.com.mk aleksandra.avramovic@motocentar.com.mk

Маџари

ул.1632 бр.10 – Скопје
тел.: ++ 389 2 2550 619

Работно време:
Понеделник до петок од 08:00 – 16:00
Сабота од 08:00 – 16:00

Нерези

ул.Војвода Васил Чакаларов бр.2 – Скопје
тел.: ++ 389 2 3080 009

Работно време:
Понеделник до петок од 08:00 – 18:00
Сабота од 08:00 – 16:00

Илинден

Улица 35 бр.20, Илинден
тел.: ++ 389 2 2552 222

Работно време:
Понеделник до петок од 08:00 – 16:00
Сабота од 08:00 – 16:00

Битола

ул.Краварски пат бб – Битола
тел.: ++ 389 4 7203 991; 070 409 722
email: kire.vasilevski@motocentar.com.mk

Работно време:
Понеделник до петок од 08:00 – 18:00
Сабота од 08:00 – 16:00

Прилеп

Бул.Александар Македонски бр.580 (на влезот после Lukoil)
тел.: ++ 389 048 404 184

Работно време:

Понеделник до петок од 08:00 – 18:00
Сабота од 08:00 – 16:00

Куманово

ул.Козјачка бр.38 С.Доброшане – Куманово
тел.: ++ 389 3 1451 047
еmail: kiril.keovski@motocentar.com.mk

Работно време:

Понеделник до петок од 08:00 – 18:00
Сабота од 08:00 – 16:00

Штип

ул. Индустриска Зона
Македонка 65/8 – Штип
тел.: ++ 389 32 304 030

Работно време:

Понеделник до петок од 08:00 – 18:00
Сабота од 08:00 – 16:00

Најголемата продажно-сервисна мрежа во Македонија

Кисела Вода

Бул.Србија бр.10 – Скопје
(на кружниот тек кај скопска цементарница)
тел.: ++ 389 2 2774 144

Работно време:
Понеделник до Петок од 08h – 19h;
Сабота од 08h – 16h;

Момин Поток

ул.Јадранска Магистрала бр.1 – Скопје
тел.: ++ 389 2 3095 777
факс: ++ 389 2 3095 779

Работно време:
Понеделник до Петок од 09h – 18h;
Сабота од 08h – 16h

Маџари

ул.1632 бр.10 – Скопје
тел.: ++ 389 2 2550 619

Работно време:
Понеделник до Петок од 08h – 19h;
Сабота од 08h – 16h

Нерези

ул.Војвода Васил Чакаларов бр.2 – Скопје
тел.: ++ 389 2 3080 009

Работно време:
Понеделник до Петок од 08h – 19h;
Сабота од 08h – 16h

Битола

ул.Краварски пат бб – Битола
тел.: ++ 389 4 7203 991; ++389 7 5407 734;
email: bikalbt@yahoo.com

Работно време:
Понеделник до Сабота од 08h – 16h;

Куманово

ул.Козјачка бр.38 С.Доброшане – Куманово
тел.: ++ 389 3 1451 047

Работно време:

Прилеп

Бул.Александар Македонски бр.580 (на влезот после Lukoil)
тел.: ++ 389 048 404 184

Работно време:

Штип

ул. Индустриска Зона
Македонка 65/8 – Штип
тел.: ++ 389 32 304 030

Работно време: