ПРЕТСТАВЕН МОДЕЛ НА БАНДАЖ: ENIGMA BLACK DIAMOND
ВОЗИЛО: BMW 5 SERIES
ИТАЛИЈАНСКИ БАНДАЖИ
СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ
ПРЕТСТАВЕН МОДЕЛ НА БАНДАЖ: MK1 BLACK DIAMOND
ВОЗИЛО: AUDI S5
ИТАЛИЈАНСКИ БАНДАЖИ
СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ
ПРЕТСТАВЕН МОДЕЛ НА БАНДАЖ: MK1 BLACK DIAMOND
ВОЗИЛО: AUDI S5
ИТАЛИЈАНСКИ БАНДАЖИ
СО ВРВЕН КВАЛИТЕТ

Oдберете високо квалитетни алуминиумски фелни GMP, произведени во Италија.

Секој производ е дизајниран во согласност со стандардите за квалитет, што го потврдуваат дури и самите производители на најпознатите светски автомобилски брендови. Посетете ја нашата продажно-сервисна мрежа и одберете од препорачаните модели за вашето возило.

Дел од понудата на најпродаваните модели на фелни

Dynamik Black Diamond

Enigma Black Diamond

MK1 Black Diamond

Paky Black Diamond

Побарај понуда на бандажи со цени

Тип на Возило

Одберете Дијаметар

Внесете email

Внесете име

Внесете презиме

Внесете телефон