Промотивна понуда во февруари

Мотоцентар – Официјален увозник за ROWE моторни масла во Македонија

Разбудете го вашиот автомобил со високо-квалитетни германски масла

10W-40

ROWE 10W-40 моторно масло

Моторно масло со низок вискозитет, засновано на синтеза на HC. Погодно за автомобилски бензински и дизел мотори со и без турбополнач.

Спецификација на производот
Безбедносен лист со податоци

5W-30

ROWE 5W-30 моторно масло

Моторно масло за премиум рационализација засновано на технологија за синтеза на HC за автомобилски бензински и дизел мотори со и без турбополнач, вклучувајќи филтер за честички oд саѓи. Овој врвен производ може да го постигне своето високо ниво на перформанси поради употребата на суровини со врвен квалитет.

Спецификација на производот
Безбедносен лист со податоци

5W-40

ROWE 5W-40 моторно масло

Целосно синтетичко, повеќестепено, врвно моторно масло со низок вискозитет. Идеално погодно за автомобилски бензински и дизел мотори со и без турбо полнач.

Спецификација на производот
Безбедносен лист со податоци

Побарај понуда на ROWE моторни масла со брз сервис

  Внесете бренд, модел и година на производство на возило

  Тип на гориво

  Внесете зафатнина на моторот

  Внесете јачина на моторот во KW

  Внесете име и презиме

  Внесете email

  Внесете контакт телефон