Транспортот и пренесувањето на добрата се еден од најголемите предизвици на денешницата така и наша голема одговорност е да бидеме специјализирани во продажбата на гуми наменети за карго возила. Преставници сме на следниве реномирани светски брендови: Michelin, Continental, Bridgestone, Nokian, Kormoran, Kleber, Sportiva.