Контактирајте нé!

Потполнете ја формата и ќе ви одговориме во најскоро време

  Наjголемата продажно-сервисна мрежа на Мотоцентар

  Oсум високо-опремени центри во Скопје, Битола, Прилеп, Куманово и Штип

  Motocentar Gallery, East Gate Mall, Скопје

  Ул. Беласица Бр. 2 – East Gate Mall, Скопје
  Понеделник до петок од 8:00 – 18:00
  Сабота од 8:00 – 16:00
  Недела неработен ден

  тел.: ++ 389 2 3174 795, 071 222 048

  email: gjurisa.mrsik@motocentar.com.mk aleksandra.avramovic@motocentar.com.mk

  Мотоцентар Илинден, Скопје

  Ул. 35 Бр. 20 – населба Илинден, Скопје
  Понеделник до сабота од 8:00 – 16:00
  Недела неработен ден

  тел.: ++ 389 2 2552 222, 070388182

  email: bojan.jovanovski@motocentar.com.mk

  Мотоцентар Кисела Вода, Скопје (Дирекција)

  Бул. Србија бр.10 – Скопје (на кружниот тек кај Скопска Цементарница)
  Понеделник до петок од 08:00 – 19:00
  Сабота од 08:00 – 16:00

  тел.: ++ 389 2 2774 144

  Мотоцентар Момин Поток, Скопје

  ул.Јадранска Магистрала бр.1 – Скопје
  Понеделник до петок од 08:00 – 19:00
  Сабота од 08:00 – 16:00

  тел.: ++ 389 2 3095 777
  факс: ++ 389 2 3095 779

  Мотоцентар Маџари, Скопје

  ул.1632 бр.10 – Скопје
  Понеделник до петок од 08:00 – 16:00
  Сабота од 08:00 – 16:00

  тел.: ++ 389 2 2550 619

  Мотоцентар Нерези, Скопје

  ул.Војвода Васил Чакаларов бр.2 (спроти Реплек) – Скопје
  Понеделник до петок од 08:00 – 18:00
  Сабота од 08:00 – 16:00

  тел.: ++ 389 2 3080 009

  Мотоцентар Прилеп

  Бул.Александар Македонски бр.580 (на влезот после Lukoil)
  Понеделник до петок од 08:00 – 18:00
  Сабота од 08:00 – 16:00

  тел.: ++ 389 048 404 184

  Мотоцентар Битола

  ул.Краварски пат бб – Битола
  Понеделник до петок од 08:00 – 18:00
  Сабота од 08:00 – 16:00

  тел.: ++ 389 4 7203 991; 070 409 722

  Мотоцентар Куманово

  ул.Козјачка бр.38 С.Доброшане – Куманово
  Понеделник до петок од 08:00 – 18:00
  Сабота од 08:00 – 16:00

  тел.: ++ 389 3 1451 047

  Мотоцентар Штип

  ул. Индустриска Зона Македонка 65/8 – Штип
  Понеделник до петок од 08:00 – 18:00
  Сабота од 08:00 – 16:00

  тел.: ++ 389 32 304 030