3D-Tura-na-Prodazhen-Salon-logo.fw_-1-94x102

Мотоцентар Кисела Вода

Запознај го сервисно-продажниот салон

 

 

Контакт:

Бул. Србија бр.10 – Скопје (на кружниот тек кај скопска Цементарница)

тел: ++389 2 2774 144