Мотоцентар e компанија специјализирана во продажба на пневматици и нивно одржување. Во овој момент сме главни застапници на следните реномирани брендови на гуми за патнички возила како што се: Michelin, Continental, Bridgestone, Nokian, Kormoran, Kleber, Sportiva i Dayton.