Визија

Да бидеме лидер во Македонија и регионот поставувајќи високи стандарди, а нашите клиенти да ги увидат и уживаат во бенефитите од користењето на услугите на Мотоцентар- твојот центар за гуми.

Мисија

Нашата мисија е да оствариме квалитетно долгорочно партнерство со бизнис партнерите, соработниците, вработените, клиентите. Наша цел е задоволување на потребите на клиентите со високо квалитетни пневматици од светски познати брендови и достапни цени.

Со својата експертиза, искуство и професионализам, како и тимот од млади, обучени и добро подготвени луѓе сме подготвени да понудиме решение на секој проблем и предизвик што клиентите го имаат.