Со задоволство сакаме да ве известиме дека Мотоцентар започна со работа и како Брз Сервис достапен за сите.

Услуги кои можете да ги добиете:

Комплетна проверка на подвозјето на вашите автомобили и комбиња.

  • спони,
  • јабучици,
  • гуртни,
  • плочи,
  • вилушка,
  • летва,
  • како и центрирање на преден трап,
  • сервисирање и полнење на клима уред со фреон.
    Ве очекуваме.

Со почит
Мотоцентар Вашиот центар за Гуми.