ВОЗИ ГИ НАЈДОБРИТЕ ГУМИ ОД MICHELIN СПОРЕД ADAC ТЕСТОТ

Купи Мichelin зимски или целосезонски гуми
Добиј ваучер за гориво од LUKOIL
Вози ги најдобрите гуми според ADAC тестот

Само во периодот од 1ви ноември до 1ви декември (01.11 – 01.12.2020) за купени четири (4) зимски или целосезонски гуми од Michelin добивате гратис ваучер за гориво од Lukoil.

* за 14” – 16” дијаметар на гуми – добивате 600 ден. ваучер за гориво
* за 17” и повеќе – добивате 1.200 ден. ваучер за гориво

Побарај понуда за гумите на Michelin

  Тип на Возило

  Сезона

  Одберете Ширина

  Одберете Профил

  Одберете Дијаметар

  Внесете име

  Внесете презиме

  Внесете телефон

  Внесете email