Подготви го возилото за лето навреме

Oсвежете го и дезинфицирајте го клима уредот на вашиот автомобил со новиот пакет за освежување од 1.190 ден. кој вклучува:
Проверка на aвтомобилската клима, состојбата не фреонот, и полнење клима уредот со фреон.
Искористете ја едниствената понуда и уживајте во возењето ова лето.

Резервирај термин за проверка на клима уред – брзо и лесно

    Одберете датум

    Одберете локација:

    Внесете регистрација на возилото

    Дали гумите се оставени на чување во Мотоцентар?

    Внесете име и презиме