ЗИМАТА Е ПОД КОНТРОЛА Oдберете премиум гуми со вклучена помош на пат

ПАТУВАЈТЕ БЕЗГРИЖНО ОВАА ЗИМА

ДОМА, ВО РЕГИОНОТ И НИЗ ЕВРОПА
Ексклузивно и само во Мотоцентар, од 1ви ноември до 1ви декември, 2021 со секој купен сет од четири (4) зимски гуми или гуми за сите сезони на брендот Continental добивате Мотоцентар Помош на Пат Пакет во соработка со Oryx assistance.

ПАКЕТИ И ПРИДОБИВКИ

Пакет Македонија
за купени гуми до 17 инчи

Пакет Европа
за купени гуми над 17 инчи

ДЕЛ ОД ПОНУДАТА

Побарај понуда од нашиот тим за продажба

  Тип на Возило

  Сезона

  Одберете Ширина

  Одберете Профил

  Одберете Дијаметар

  Внесете име

  Внесете презиме

  Внесете телефон

  Внесете email