Новости

DAVANTI TYRES – НОВИОТ БРИТАНСКИ БРЕНД ЕКСКЛУЗИВНО ВО МАКЕДОНИЈА

DAVANTI TYRES – НОВИОТ БРИТАНСКИ БРЕНД ЕКСКЛУЗИВНО ВО МАКЕДОНИЈА

Гумите Davanti се произведуваат по највисоките европски стандарди од врвни експерти кои користат напредна технологија за гуми. Подобреното соединение на силициум во комбинација со иновативните дизајни на шари ја прават секоја гума на Davanti изградена за врвни перформанси, ефикасност и удобност.

ШТО ГИ ПРАВИ ГУМИТЕ НА DAVANTI ПОРАЗЛИЧНИ ОД ОСТАНАТИТЕ

ИНОВАЦИЈА И ПЕРФОРМАНСИ – Напреден динамичен и уникатен дизајн на шарата за контролирано управување со дополнителна удобност во секое возење.

КВАЛИТЕТ – Премиум перформанси и квалитет по неверојатна цена.

БЕЗБЕДНОСТ – Возете со доверба, во сите временски услови и без никакви ограничувања.

ГАРАНЦИЈА – Секоја гума Даванти доаѓа со животна гаранција. Без оглед на условите, без оглед на возењето.

DAVANTI DX390 ГО ДОБИ ПРЕСТИЖНИОТ ПЕЧАТ ЗА ОДОБРУВАЊЕ TÜV SÜD

Наградата е уште еден доказ за нашата посветеност на сигурноста, доверливоста и перформансите во сите гуми. За да се постигне печат на одобрување, нашите гуми беа тестирани против неколку водечки конкуренти од средниот опсег. Davanti го надмина пондерираниот просек на сите други брендови при тестирањето.