Новости

Гуми на 12 рати без камата со Diners Club картичка + дополнителни поволности

Отсега ќе можете да купувате пневматици во нашата продажно-сервисна мрежа и до 12 рати без камата со картичките на Diners Club International. Во промотивниот период до 31.07.2017 ви овозможуваме и дополнителен попуст од 15% како и дополнителни 200 поени на...

Резервирај

Новости

Нови Пневматици PremiumContact 6 – безбедни и удобни пневматици со спортски карактер

Новите пневматици PremiumContact 6 се успешна комбинација на безбедност, удобност, спортски дух и одржливост. “Безбедност без компромис” е пристапот на Continental за иднината. Добар баланс помеѓу ракување, удобност, отпор при движење и километража на највисоко ниво. Марибор, април 2017 година. Со новите...

Резервирај

Новости

General Tire лансираше пневматици наменети за асфалтот, но и за надвор од него

Американскиот бренд кој има долгогодишно искуство со правење на пневматици наменети за off-road возење веќе долго време е под капата на Continental, а тие неодамна и во Македонија преку својот застапник – Мотоцентар – ги презентираа своите најнови продукти –...

Резервирај